האם אפשר להקפיא מוצרלה?

Image

הַקפָּאָה il גבינת מוצרלה זה נושא שמעלה שאלות רבות בקרב אוהבי הבישול.

הגבינה הטעימה הזו, הידועה במרקמה הרך ובטעמה העדין, היא מרכיב מרכזי במתכונים רבים, החל מ. פִּיצָה אֶל אנטיפסטי.

עם זאת, לא כולם יודעים האם אפשר לאחסן אותו במקפיא מבלי לפגוע באיכות ובטעם.

מי לא אוהב מוצרלה? הגבינה הזו מוסיפה א טַעַם טעים ומרקם קרמי לכל תבשיל איטלקי או פסטה.

זה יכול לשמש בתור אנטיפסטו עם פירות טריים או להוסיף לחביתה. עם זאת, ה מוֹצָרֶלָה יש לו חיי מדף קצרים, ולכן חיוני לדעת איך להקפיא אותו לשימוש ארוך טווח.

מוצרלה קפואה בהישג יד מאפשרת לנו להיות רגועים, בידיעה שהארוחות שלנו יהיו טָעִים ה חומרים מזינים ושאנחנו נחסוך כסף.

איך מקפיאים גבינת מוצרלה

כמובן שאפשר להקפיא גבינת מוצרלה. זה לא קשה ללמוד איך לאחסן גבינה בצורה נכונה כדי שנוכל להשתמש בה בגבינה שלנו מתכונים להעדיף מאוחר יותר.

הקפאת גבינה לוקחת רק כמה דקות של הכנה ותהיה לנו גבינה טרייה בכל פעם שנצטרך!

הקפאה והפשרה של מוצרלה

כדי לוודא את מוצרלה קפואה נשאר באיכות גבוהה, נדרש תהליך קְפִיאָה ה הַפשָׁרָה יָעִיל.

הקפאת גבינה לשימוש ארוך טווח לוקחת זמן ואנרגיה, ואתה צריך להיות בטוח שהטכניקה מבטיחה תוצאה טובה.

מקפיא מוצרלה רכה

  • בלוקים של מוצרלה רכה
  • תיקים עבור מַקפִּיא
  • תוויות

אם גושי הגבינה הרכה קטנים מספיק, השאירו אותם באריזתם המקורית, השקי אותם, סמנו אותם והקפיאו אותם.

אחרת, חלק אותם ל מנות בודדים, תיקו אותם, הסר את כל האוויר ואטום.

הקפאת פרוסות מוצרלה

  • 1 חבילת מוצרלה א פרוסות
  • תיקים ניתן לאטום או שקיות עבור מַקפִּיא
  • נייר שעווה
  • תוויות

מתאים לכל אחד פְּרוּסָה של גבינה בין שני גיליונות של נייר שעווה חתוכים לגודל עבור רגלי שקית.

לקרוא  גלה מדוע שינה על הבטן יכולה להרוס את השינה שלך

לאחר הנחת כל פרוסות הגבינה בין נייר השעווה, מניחים אותן ב שקיות הקפאה.

הסר את כל שקיות האוויר, האטום והתווית.

הקפאת מוצרלה מגוררת

  • 1 חבילת מוצרלה מְגוּרָד
  • מגש אפייה
  • סרט שקוף
  • תיקים לְכָל מַקפִּיא או ניתן לאטום
  • תוויות

מורחים את הגבינה המגוררת על תבנית אפייה בשכבה אחת. מניחים את התבנית במקרר לעשר דקות כדי להתקשות מעט את הגבינה.

מחלקים את מוֹצָרֶלָה ב מנות בודדותעוטפים אותם בניילון שקוף ושקיות כפולות ליתר ביטחון.

סמן את השקיות והנח אותן ב מַקפִּיא.

למה לאחסן מוצרלה?

מה עושה את מוֹצָרֶלָה כל כך מיוחד שאתה רוצה לשמור אותו במקפיא כל השנה?

זמן יקר ומרחב יקר מַקפִּיא הוא במחסור, ולכן מזון חייב להצדיק את מקומו ב מַקפִּיא.

ה מוֹצָרֶלָה מציעה יתרונות רבים עבור הַצדָעָה וידוע במרקם ובטעמו הייחודיים.

זהו מקור מצוין לביוטין (ויטמין B7), ריבופלבין וניאצין, שעוזרים לשמור על בריאות הגוף במובנים רבים.

בנוסף, למוצרלה יש טעם עשיר וייחודי שהופך אותה לאידיאלית למגוון של מנות מבושלות אפוי, בשילוב עם יין או קינוח, וכמובן על פִּיצָה.

פִּיצָה קון מוצרלה קפואה

  • ¾ כף שמרים
  • 1 ½ כוסות מים חמים
  • 1 ½ כפיות מלח
  • 5 כפות של שֶׁמֶן זַיִת
  • 4 כוסות קמח לכל מטרה
  • 6 אונקיות אינץ' עגבניות טריות
  • 1 כף אורגנו
  • 4 קטעים של שום קָלוּף
  • בזיליקום טרי
  • 7 אונקיות אינץ' מוצרלה מגוררת קפואה

מוסיפים שלוש כפות שמן זית, כפית וחצי מְכִירָה וחצי מהקמח, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

מוסיפים את יתרת הקמח ולשים כעשר דקות עד לקבלת מרקם חלק בָּצֵק אלסטי וחלק.

מניחים בקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד ומניחים לנוח עד להכפלת נפחו. מחלקים את הבצק לשניים ומפזרים אותו על שני תבניות אפייה פִּיצָה.

Blend i עגבניותשתי כפות שמן, אורגנו וציפורןשׁוּם בבלנדר או מעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק.

לקרוא  עגבניות קטנות? להלן הגורמים והפתרונות עבור פירות גדולים וטעימים יותר

הפיצו את סלסה על הבצק, מוסיפים את מוֹצָרֶלָה ואופים ב-475 מעלות צלזיוס במשך עשר דקות או עד שהקרום והגבינה מזהיבים.

מוציאים מהתנור, מוסיפים את העלים בָּזִילִיקוּם ומגישים.

תודה שקראת את המאמר שלנו בנושא שימור של מוצרלה.

אנו מקווים כי עצות אלה על קְפִיאָה ענו על שאלותיך, ואנו מזמינים אותך לשתף את ההצעות הללו בפינטרסט ובפייסבוק.