האם אתה באמת יכול לאכול עור סלמון? גלה את האמת כאן

Image

אם אתם חובבי בישול ואוהבים לטעום סלמון, האם תהיתם פעם אם אפשר לאכול את העור שלו? במאמר זה אחשוף את כל מה שאתה צריך לדעת על הנושא המסקרן הזה. בררו איתי אם כדאי להתענג על החלק הזה שלעתים קרובות מתעלמים מהמנה האהובה עליכם!

האם אתה יכול לאכול עור סלמון?

בהחלט כן, אפשר לאכול עור סלמון. עור סלמון הוא אחד מקור עשיר של אומגה 3, ויטמין B ה דוחומרים מזינים חיוניים רבים אחרים.

מומחה סלמון ומוכר דגים סטיבן וונג אומר שעור הסלמון מכיל את הריכוז הגבוה ביותר של אומגה 3 מכל חלק של הדג, מה שהופך אותו לתוספת בריאה לתזונה שלך.

יתרונות הזנה של עור סלמון

עור סלמון הוא לא רק אכיל אלא גם בריא ביותר. מכיל שמן דגים טבעי מה שיכול לעזור להפחית כולסטרול גבוה, להוריד לחץ דם, להקל על כאבי פרקים ולמנוע מחלות לב.

הציפוי האפור בין העור לבשר הוורוד של הסלמון עשיר במיוחד בחומרי תזונה וחומצות שומן אומגה 3.

  • מקור עשיר של אומגה 3
  • ויטמין B e D
  • שמן דגים טבעי

איך לבשל עור סלמון

ניתן לבשל עור סלמון בדרכים שונות. שיטה פשוטה וטעימה היא להשחים אותו במחבת, עם העור כלפי מטה. התחל עם מחבת בטמפרטורה גבוהה כדי לקבל קרום פריך.

משאירים את הסלמון במחבת כשלוש דקות; העור יידבק בתחילה למחבת, אך לאחר מכן יתרומם ויהיה פריך.

לפני הבישול, ודא שעור הסלמון יבש לחלוטין על ידי טפיחה יבשה עם נייר סופג.

אתה יכול גם להבקיע קלות את העור כדי לשפר את המרקם, להיזהר לא לחתוך לתוך הבשר.

הסר את עור הסלמון

אם אתם מעדיפים להסיר את העור של הסלמון, תוכלו לבקש ממוכר הדגים לעשות זאת במעמד הרכישה.

לקרוא  היפטר מהכנימות בגן הוורדים שלך עם 4 התרופות הטבעיות והאקולוגיות האלה!

עם זאת, אפשר להכין גם בבית: מרתיחים סיר מים ושופכים את המים החמים על עור הסלמון. זה יעזור לשחרר את העור, שאותו ניתן להסיר בקלות.

שיטה נוספת היא שימוש בסכין שף. בצעו חתך קטן בתחילת העור ומשכו תוך כדי העברת הסכין מתחת לעור, מקלפים אותה בעדינות מהבשר.

שימושים חלופיים בעור סלמון

אם תחליט לא לאכול עור סלמון, עדיין יש חלופות שימושיות. אתה יכול לייבש את העור כדי ליצור לעיסות בריאות לכלבים או חתולים. זה מבטיח שכל חלק של הדג ישמש ללא פסולת.